Vi har tyvärr en väldigt lång kötid på ca 30 år. Därför rekommenderar vi dig som bostadssökande att vända dig till Storstockholms bostadsförmedling istället.

Om oss

Företagsfakta
Bo Bra är ett familjeägt företag med fokus på ägande och förvaltning av bostadsfastigheter. Idag äger och förvaltar vi fastigheter belägna i Årsta, Hammarbyhöjden, Bagarmossen och Mora. Vi har kontor i en av bolagets egna fastigheter på Läckövägen 3 i Hammarbyhöjden. Bo Bra Lenny Thörnqvist AB är moderbolaget och Bo Bättre LT AB samt Bo Bra Söder om Söder AB är dotterbolag.

Vår affärsidé
Vi ska erbjuda våra hyresgäster ett tryggt, trevligt och bekymmersfritt boende. Vi ska vara en hyresvärd, inte bara fastighetsägare.

Vår strategi
Bolaget ska vara finansiellt tryggat. Vi håller våra fastigheter och lägenheter i ett bra skick och vi vill ha en aktiv dialog med våra hyresgäster.

Våra långsiktiga mål
Att förvärva och förvalta fastigheter. Vi följer hyresgästföreningens och fastighetsägarnas rekommenderade hyresnivåer. Vi gör en årlig översyn av fastigheterna och de hyresgäster som vill renovera och förädla sitt boende ska ha den möjligheten.